Ta grillingen til nye høyder med hjelp fra proffkokken Øyvind Bøe Dalelv. I denne videoen tilbereder han miso-torskefilet. Et must å prøve!
De fleste forbinder nok miso med sushi og misosuppe, men det kan brukes til så mye mer. Her bruker Øyvind Bøe Dalelv mørk misopaste for å smaksette marinaden til sine torskespyd. Sammen med avokado, lime og granateple blir dette en rett som får munnen til å løpe i vann.
Vi sees ved grillen!
INGREDIENSER
300 g torskefilet, uten skinn og bein
30 g misopaste
1 ss sesamolje
2 ss soyasaus
2 stk lime
1 ss sesamfrø
1 stk avocado
1 stk granateple
Slik gjør du
Start med å skjære fisken i biter. Pensle med misopaste, sesamolje og soyasaus. Krydre med salt og pepper.
Grill på yakatorigrill i ca. 2–3 minutter. La fisken hvile.
Server med limebåter, avokadoskiver og ferske granateplekjerner.
I Dalelvs knivguide deler den proffkokk Øyvind Bøe Dalelv sine beste knivtips. Her snakker han om fileteringskniven, om dens bruksområder og vedlikehold.
Slipp fantasien løs ved grillen med Øyvind Bøe Dalelvs oppskrift. I denne videoen lager han en deilig variant av biff satay med agurk- og rettichsalat.
Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, vær oppdatert til en nyere versjon for å få den beste opplevelsen fra nettstedet vårt. Vi anbefaler Google Chrome-nettleseren
Last ned Google Chrome
Cookies på siden
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (informasjonskapsler) for statistikk, tilpasset innhold og annonser.
Du kan alltid slette lagrede informasjonskapsler gjennom de avanserte innstillingene i nettleseren din.